- Test: Kjør en tilkoblingstest på nytt og oppdater den oppdagede informasjonen.
- Rediger: Åpner serverens oppføring, slik at du kan endre innstillingene.
- Slett: Fjerner serveren etter bekreftelse.
- Endre rekkefølge: Dra kortene i listen. I begrenset modus er den første serveren den som fortsatt kan brukes.