Åpnes i en ny fane

12.4. Feilsøkingsmodus

Feilsøkingsmodus er deaktivert som standard. Aktiver den bare når du trenger mer informasjon for feilsøking eller for å sende informasjon til kundestøtten. Den viser blant annet flere detaljer om servere, forberedte spørringer, miljøet og enkelte tekniske varsler. La den være deaktivert til daglig for å beholde et enklere grensesnitt.