Avmerkingsboksen "Lagre passordet i konfigurasjonen" avgjør om SQLmig lagrer dette passordet for senere bruk. Hvis du ikke merker av i den, kan passordet brukes i den gjeldende økten, men du må angi det på nytt etter en omstart når SQLmig trenger det. Hvis du velger å lagre det, forblir det beskyttet i konfigurasjonen og i SQLmig-eksportene.