Otwiera się w nowej karcie

12.4. Tryb debugowania

Tryb debugowania jest domyślnie wyłączony. Włącz go tylko wtedy, gdy potrzebujesz dodatkowych informacji do diagnozy lub przekazania ich do pomocy technicznej. Wyświetla między innymi więcej szczegółów dotyczących serwerów, przygotowanych poleceń, środowiska i niektórych powiadomień technicznych. Do codziennego użytku pozostaw go wyłączonym, aby interfejs był prostszy.