- Test: ponownie uruchamia test połączenia i odświeża wykryte informacje.
- Edytuj: otwiera kartę serwera, aby zmienić jego ustawienia.
- Usuń: usuwa serwer po potwierdzeniu.
- Zmień kolejność: przeciągnij karty na liście. W trybie ograniczonym można korzystać z pierwszego serwera na liście.