- Test: Kør en forbindelsestest igen, og opdater de registrerede oplysninger.
- Rediger: åbner serverens side, så du kan ændre dens indstillinger.
- Slet: fjerner serveren efter bekræftelse.
- Omorganiser: Træk kortene rundt på listen. I begrænset tilstand er den første server den, der stadig kan bruges.