Debugtilstand er som standard deaktiveret. Aktivér den kun, når du har brug for flere oplysninger til fejlfinding eller til at sende oplysninger til supporten. Den viser blandt andet flere detaljer om servere, forberedte kommandoer, miljøet og visse tekniske meddelelser. Lad den være deaktiveret til daglig brug, så grænsefladen forbliver mere enkel.