Opent in een nieuw tabblad

12.4. Debugmodus

De debugmodus is standaard uitgeschakeld. Schakel deze alleen in wanneer u aanvullende informatie nodig hebt voor een diagnose of om gegevens aan de ondersteuning door te geven. Er worden onder andere meer details weergegeven over servers, voorbereide opdrachten, de omgeving en bepaalde technische meldingen. Laat de debugmodus voor dagelijks gebruik uitgeschakeld om de interface eenvoudiger te houden.